Importeurs snijgroen bundelen krachten

De importeurs van decoratief snijgroen, Magical Greens en Green Connect, gaan samenwerken. Magical Greens zet per direct, als zelfstandig merk, onder Green Connect haar activiteiten voort.

Hierdoor wordt het mogelijk voor Magical Greens om haar focus op klanten verder te vergroten en gebruik te maken van de grootschalige sourcing van Green Connect.

Beide bedrijven zijn gevestigd met verkoop- en distributielocaties op de exportveilingen Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk.

Magical Greens en Green Connect importeren decoratief snijgroen uit Noord- en Midden-Amerika en Zuid-Europese landen en verzorgen naast de inkoop en begeleiding van kwekers de (inter)nationale vermarkting van het snijgroen.

Het management en het personeelsbestand van Magical Greens blijft ongewijzigd. De directie van Green Connect wordt gevoerd door Jurjan van der Laarse.

Green Connect is onderdeel van Dutch Flower Group. Met haar 2.200 medewerkers realiseerde Dutch Flower Group een omzet van € 1.285 miljoen (2014) in 60 landen wereldwijd.