Home Vakblad voor de Bloemisterij Ondernemen Jaap Vreeken: ‘Ik had me voorgenomen geen toneel te spelen’

Jaap Vreeken: ‘Ik had me voorgenomen geen toneel te spelen’

0
Jaap Vreeken: ‘Ik had me voorgenomen geen toneel te spelen’

Jaap Vreeken is sinds een paar maanden bij een groot publiek bekend als ‘Boer Jaap’. De bouvardiateler uit Rijsenhout deed mee aan het tv-programma Boer zoekt Vrouw. Zondag 2 december was de ontknoping van dit datingprogramma van KRO-NCRV. Ruim 3,9 miljoen kijkers zagen dat de liefde tussen Jaap en Marian, de dame die hij uiteindelijk koos, vrij snel na de citytrip over was. Ze besloten ieder hun eigen weg te gaan.

Hoe kijk je terug op je deelname?
„Het is me 100% meegevallen. De impact is groot, maar dat wist ik toen ik mee ging doen. De aflevering van afgelopen zondag was voor mij natuurlijk niet leuk. Ik ben de enige deelnemer die geen relatie heeft overgehouden aan het tv-programma. Waarop ik hoopte, is niet gelukt. Het was moeilijk om daar weer mee te worden geconfronteerd. Maar het was wel mooi in beeld gebracht en de reünie met de overige deelnemers was inderdaad net zo zo leuk als het er op televisie uitzag.”

Vorig artikel Boom van het Jaar: Alnus, Catalpa of Liriodendron
Volgend artikel ’Taxus lijkt veroorzaker dood Haagse spreeuwen’
Hans Neefjes
Hans Neefjes is sinds december 1999 werkzaam als vakredacteur bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Een geboren en getogen Westfries (Obdam) en inmiddels al enkele decennia woonachtig tussen de kassen in het Westland. Hij groeide op een agrarisch bedrijf op, plukte op jonge leeftijd enkele vruchten uit de lucratieve bollenteelt-/handel en koos uiteindelijk voor een opleiding aan de Agrarische Hogeschool in Den Bosch. Deed tien jaar allerlei werkzaamheden bij vermeerderaars van chrysantenstek en realiseerde zich toen dat er nog een manier is om zijn nieuwsgierigheid en brede interesse in de agrarische sector te benutten. Een vacature bij het Vakblad kwam precies op het goede moment. Binnen een maand was hij aangenomen als vakredacteur. Volgde journalistieke cursussen, maar merkte al snel dat interesse, kennis en ervaring van de sierteelt ook heel goed van pas komen in zijn nieuwe baan. Mooi om als redacteur dicht bij de ontwikkelingen in de sector te zitten. Met zowel familieleden en diverse vrienden en kennissen in de sierteeltbranche, is er sowieso altijd input. Het blijft uitdagend om daar vakinhoudelijke dingen van te maken, zowel in print als online.
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties