Jos van der Knaap krijgt zilveren erepenning van gemeente Westland

Jos van der Knaap heeft op dinsdag 4 april de zilveren erepenning ontvangen van de gemeente Westland. Hij ontving de gemeentelijke onderscheiding uit handen van wethouder Bram Meijer voor zijn bestuurlijke inzet voor de Westlandse glastuinbouw. Van der Knaap nam vandaag afscheid als voorzitter van LTO Glaskracht Westland.

De veelzijdige bestuurlijke inzet van Van der Knaap is volgens de gemeente van grote betekenis geweest voor de gehele Westlandse glastuinbouw. Vanaf begin jaren zeventig was hij betrokken bij de tuinbouwjongeren. Vervolgens zette hij zich in voor de Land- en Tuinbouwbond, wat later de WLTO-afdeling Kwintsheul werd.

Van 2002 tot 2006 was Van der Knaap voorzitter van telersvereniging Decorum. Kort daarna werd hij belangenbehartiger bij LTO Glaskracht Nederland, waarbij hij naast zijn twaalfjarig voorzitterschap van de afdeling Westland, ook bestuurslid was voor LTO Noord Glaskracht en op landelijk niveau.

De erepenning in zilver wordt toegekend aan personen die zich minimaal twaalfenhalf jaar, bijzondere omstandigheden daargelaten, uitzonderlijk verdienstelijk en veelzijdig hebben ingezet voor de gehele streek (het Westland), meerdere organisaties of verenigingen op maatschappelijk, cultureel, sportief of economisch gebied.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties