Kas is net zo boeiend en spannend als Area 51

De 21-jarige Youtuber Govert Sweep, die vorig jaar september landelijke bekendheid haalde doordat hij de Amerikaanse geheime legerbasis Area51 probeerde te betreden, heeft de hoofdrol te pakken in de kortste science fiction film ooit. Sweep, die bekend staat om zijn fascinatie voor urban exploring, breekt in deze film in een mysterieuze kas op zoek naar buitenaards leven.

Het betreft de nieuwe campagnefilm van Kom in de Kas. Het evenement vindt plaats in het weekend van 4 en 5 april in 16 regio’s verspreid over Nederland. De sector loopt wat betreft techniek en innovaties wereldwijd voorop. En dat is precies wat Kom in de Kas wil laten zien met deze film: want hoewel de film surrealistisch lijkt, zijn alle beelden geschoten in echte kassen.

René van Dop, landelijk voorzitter van Kom in de Kas is trots op de film met YouTube-ster Govert Sweep: „Voor deze editie van Kom in de Kas wilden we vooral het innovatieve karakter van de sector uitlichten en jonge stedelingen enthousiast maken. Wat we met de film willen laten zien is dat je niet naar plekken als Area51 hoeft te gaan om futuristische technieken van dichtbij te bekijken. Door zijn fascinatie voor het onbekende en zijn hang naar avontuur zagen we in Govert de perfecte hoofdrolspeler. We zijn heel blij met de samenwerking en hopen dat we heel veel mensen enthousiast maken voor een bezoek in april.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties