Keukenhof is klaar voor weer een bijzondere editie

  Bloemententoonstelling Keukenhof meldt dat ze klaar is om te openen op 20 maart. Maar ze realiseert zich dat het met de huidige coronamaatregelen opnieuw een bijzondere jaargang wordt. Online gaat het park sowieso beelden delen, net als in 2020, toen het park vanwege corona gesloten bleef.

  Keukenhof heeft veel aangepast om aan de coronamaatregelen te voldoen. Zo blijft een aantal gebouwen gesloten zoals de molen en de Tulpomaniatentoonstelling. De bloemen- en plantenshows in de drie paviljoens kunnen wat Keukenhof betreft in aangepaste vorm doorgaan. Een definitief besluit kan men pas in maart maken, afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

  In Keukenhof zullen evenementen en groepsbijeenkomsten waarschijnlijk niet mogelijk zijn. Groepsrondleidingen worden niet georganiseerd. Afhankelijk van de horecarichtlijnen wordt later bepaald hoe Keukenhof de bezoekers een hapje en een drankje kan zorgen..

  Bezoek spreiden

  Tickets kunnen alleen online worden gekocht en zijn uitsluitend voor een specifieke dag en aankomsttijd geldig. Er is per dag een beperkt aantal tickets beschikbaar. „Hoeveel dat er zijn, dat hangt af van de maatregelen die gaan gelden. Op dit moment zijn er nog nauwelijks boekingen. Rond 1 maart hopen we meer duidelijkheid te hebben”, licht directeur Bart Siemerink toe. Bezoek wordt gespreid over de dag en over het seizoen om te voorkomen dat er te veel mensen bij elkaar zijn in het park van 32 ha met 15 kilometer wandelpad.

  Het park gaat sowieso online en via TV beelden van de bloeiend gewassen laten zien tussen 20 maart en 9 mei

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties