Koningspaar in Italië omringd door Nederlandse bloemen

In het kielzog van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, die deze week een staatsbezoek aan Italië brengen, trekt een handelsmissie mee met onder meer bedrijven uit de topsectoren Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Agri & Food. Uit de sierteelt is gerberateler LG Flowers uit Pijnacker vertegenwoordigd. Het bedrijf deelde gisteren bloemen uit tijdens een bezoek aan de food concept store Eataly in Milaan.

De economische missie startte op dinsdag 20 juni met een bezoek aan de gastronomische universiteit in Turijn, op 21 juni gevolgd door bezoeken aan Sanorice en Novamont. Gisteren stond een bezoek aan de food concept store Eataly in Milaan op het programma. Hierbij was ook het koningspaar present.

Foto’s en video: Charles Lansdorp

Joyce Lansbergen van LG Flowers uit Pijnacker deelde er gerbera’s uit. Modellen toonden er met bloemen gedecoreerde hoeden en ook de locatie zelf was met Nederlandse bloemdecoraties versierd. Deze werden verzorgd door: Porta Nova uit Waddinxveen, Anco Pure Vanda uit Wateringen en Meijer Roses uit Pijnacker.

De handelsmissie staat onder leiding van minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking). Koning Willem-Alexander en koningin Máxima nemen deel aan enkele programmaonderdelen van de missie.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties