74ste Flower Parade Rijnsburg met thema Beroepen

Op zaterdag 10 augustus rijdt de Flower Parade voor de 74ste keer door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk, met twaalf praalwagens, drie muziekwagens en meer dan dertig andere met bloemen versierde voertuigen. Nederlandse toparrangeurs hebben in totaal 300.000 bloemen en planten verwerkt op praal-, muziek- en personenwagens.

De officiële opening van de Flower Parade zal op vrijdag 9 augustus verricht worden door SBS weerman Piet Paulusma. Op zaterdagmiddag om 16:00 uur begint in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg de Flower Parade Show, die gratis toegankelijk is. De Flower Parade Show is een sfeervolle middag en avond met muziek en veel bloemen. Hier kun je op je gemak alle wagens bekijken en fotograferen. Speciaal voor de kinderen is tussen 16.00 en 18.30 uur het bekende duo Buurman & Buurman aanwezig.

Op zondag 11 augustus zijn de praalwagens de hele dag te zien op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Kijk voor alle routes en tijden op de website van het corso.

Foto: Flower Parade Rijnsburg
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties