De Winter Logistics neemt R. Gorissen Transport over

De Winter Logistics uit Honselersdijk neemt per 1 juli R. Gorissen Transport uit Waddinxveen over. Al het personeel van de Waddinxveense transporteur gaat over en alle activiteiten worden voortgezet onder de vlag van De Winter Logistics.

Het netwerk van De Winter Logistics wordt door de overname verder uitgebreid met een standplaats in Waddinxveen. De combinatie met de eigen locaties op de verschillende vestigingen, zorgt ervoor dat het bedrijf nog beter kan inspelen op de veranderende wensen van klanten: kwekers en exporteurs van bloemen en planten.

Directeuren Eric de Winter en Arnoud de Vries van De Winter Logistics zien grote voordelen in de overname. „Lokale aanwezigheid in de regio’s waarin we actief zijn, is cruciaal voor succesvolle dienstverlening. We zetten daarom alle activiteiten voort vanuit de huidige locatie en creëren synergie door het bestaande, uitgebreide netwerk. Daarnaast kan De Winter Logistics door het versterken van het netwerk in deze regio de dienstverlening voor bestaande klanten nog verder verbeteren.”

René Gorissen zegt over de overname: „Ik ben hier zeer content mee. Onze bestaande klanten kunnen nu ook gebruik gaan maken van het netwerk van De Winter Logistics. Dit biedt veel voordelen voor onze klanten en biedt tevens continuïteit voor ons personeel.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties