Eerste paal geslagen voor nieuwbouw Dillewijn Zwapak

Specialist in verpakkingen voor bloemen en planten Dillewijn Zwapak gaat verhuizen naar De Loetenweg in Amstelveen. Op de nieuwe locatie zal een nieuw kantoor en een meer dan 10.000 m2 tellend logistiek centrum verrijzen. In het bijzijn van tientallen werknemers en genodigden hebben managing director Mark de Krosse en grootaandeelhouder Peter Vlug op 10 april de eerste paal voor de nieuwbouw geslagen.

V.l.n.r. Heinwillem de Boer (ASK Romein), grootaandeelhouder Peter Vlug (Dillewijn Zwapak) en managing director Mark de Krosse (Dillewijn Zwapak) slaan de eerste paal van de nieuwbouw van het verpakkingsbedrijf in Amstelveen.

De Aalsmeerse verpakkingsspecialist werkt nu nog vanuit drie verspreid liggende logistieke centra. Met de komst van het nieuwe warehouse ontstaat volgens De Krosse een optimale situatie. „Vanaf de tekentafel stond de dienstverlening naar onze klanten centraal. Ons nieuwe warehouse biedt daarom niet alleen meer dan 10.000 m2 ruimte voor onze voorraden, maar nog belangrijker is dat we de logistieke processen volledig gaan automatiseren en robotiseren.”

De nieuwe locatie van Dillewijn Zwapak ligt weliswaar op Amstelveens grondgebied, maar nog steeds op een steenworp afstand van bloemenveiling Royal FloraHolland in Aalsmeer. Naar verwachting verhuist in november de gehele logistieke afdeling naar het nieuwe pand aan De Loetenweg in Amstelveen. In december volgt dan het overige kantoorpersoneel en wordt ook de showroom geopend.

Dillewijn Zwapak is een internationaal georiënteerde specialist op het gebied van verpakkingen voor bloemen en planten. Het bedrijf ontwikkelt en produceert standaard en klant-speci¬eke verpakkingsoplossingen voor de gehele hortibranche, van kweker tot bloemist.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties