Oud Rabo-IT’er André van der Linden CIO bij FloraHolland

André van der Linden (50) wordt met ingang van 17 juni Chief Information Officer (CIO) en lid van het Management Team van Royal FloraHolland. Vanuit die rol gaat hij de verdere uitbouw van de digitale mondiale marktplaats van de veiling aansturen. Van der Linden werkte 26 jaar lang als IT’er bij de Rabobank.

Zijn laatste functie bij de bank was die van Head IT Infrastructure, Executive Vice President. Van der Linden beschikt daarmee volgens Royal FloraHolland ruime ervaring in het neerzetten van een IT-organisatie.

André van der Linden, vanaf 17 juni chief information officer (CIO) bij Royal FloraHolland.

 

CEO Steven van Schilfgaarde van Royal FloraHolland: „Wij zijn volop bezig met de verdere ontwikkeling van de digitale mondiale marktplaats voor onze klanten. Om hier succesvol in te zijn, werken we tegelijkertijd aan het digitaliseren van onze eigen bedrijfsvoering. Vanwege zijn rijke ervaring met het uitbouwen en verbeteren van IT ben ik ervan overtuigd dat onze nieuwe CIO hier veel in kan betekenen.”

’Bouwen aan sterk internationaal bedrijf’
Zelf noemt Van der Linden Royal FloraHolland „een mooi bedrijf in een interessante, voor Nederland zo belangrijke handelssector”. „Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team te bouwen aan de toekomst van een sterk, internationaal bedrijf waar Nederland en de sierteeltsector trots op mogen zijn.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties