Samenwerking voor bloemenpromotie in Rusland

Sobolj, bekend van multimediale commerciële campagnes in Rusland voor de Nederlandse sierteelt, gaat samenwerken met de Russische community FlowersForum. Zodoende wordt hun bereik in de sierteeltketen vergroot.

Sobolj en FlowersForum zijn een mediapartnerschap aangegaan, waarbij men informatie over elkaar deelt in het eigen netwerk.

Sobolj, geleidt door Natasja Mironova, richt zich op verkoopbevordering voor Nederlandse sierteelt (o.a chrysant, hortensia en tulp) op de Russische markt via vertegenwoordiging op beurzen, evenementen, artikelen en sociale media en het platform Flower Experience. Sobolj bereikt voor haar opdrachtgevers duizenden volgers in Russischtalige gebieden. In alle communicatie wordt op een originele manier de Nederlandse sierteelt verbonden aan de Russische cultuur en smaak.

FlowersForum is twee jaar geleden in Rusland begonnen met het creëren van een community in de keten van sierteeltverkoop. Groothandelaren, grote bloemisten(ketens) en bloemschikkers maken van dit netwerk deel uit, dat inmiddels meer dan 100.000 volgers heeft op sociale media.

Tijdens Flowers Expo, de bloemenbeurs op 11 tot 13 september 2018 in Moskou, zal Sobolj met Russische (Flowers by Macheliuk) en Nederlandse (JustChrys, HydrangeaWorld) partners weer een stand vol innovatieve bloemenpromotie verzorgen.

 

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties