Decorum sponsort The Hague Fashion Week

Vrijdagavond zijn verschillende Decorum-producten te zien tijdens Shopping Night in de Grote marktstraat in Den Haag, welke de officiële aftrap is van The Hague Fashion Week 2020.

In samenwerking met de organisatie neemt Decorum de aankleding van de catwalk (Bombastiq Boulevard) voor haar rekening. Daarnaast lopen de modellen tijdens diverse fashionshows met Decorum producten. Hier is bewust de samenwerking opgezocht met designers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Onder andere de creaties van Vincent Moerman en Miss Pearl Couture zijn met Decorumproducten te zien.

Duurzaamheid is een van de merkbeloftes van Decorum is. Afgelopen jaar lanceerde Decorum de duurzame Feel Green lijn. Feel Green voldoet aan hoge duurzaamheidseisen. Kwekers streven naar een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Zij zijn Global of MPS-Gap én MPS-SQ gecertificeerd waardoor aan strenge eisen op het gebied van onder andere product traceerbaarheid, hygiëne en sociale aspecten wordt voldaan. De verpakking en het etiket zijn gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen. Zo wordt het gebruik van plastic geminimaliseerd. Alle Feel Green producten worden geleverd in een kartonnen tray of meermalig fust.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties