Informatiebijeenkomst Naktuinbouw over nieuw plantenpaspoort en brexit

Naktuinbouw nodigt haar geregistreerde bedrijven uit voor een informatiebijeenkomst over het plantenpaspoort nieuwe stijl en over wat er op hen afkomt in verband met de brexit.
De bijeenkomsten zijn op woensdag 19 september in Tiel en op donderdag 20 september in Roelofarendsveen.

Tijdens de bijeenkomst zal een vertegenwoordiger van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) de laatste stand van zaken doorgeven omtrent de gevolgen van de brexit voor de tuinbouw. Edwin Egthuijsen van Naktuinbouw zal een visie op de brexit geven, een en ander vertellen over e-CertNL en een discussie met de zaal leiden. Daarnaast zal Peter Lentjes van Naktuinbouw de aanwezige ondernemers informeren over het plantenpaspoort nieuwe stijl.

Er is tijdens de bijeenkomst voldoende gelegenheid om vragen te stellen over het gebruik van het plantenpaspoort, brexit en de aanvoervoorschriften. Ook de brancheorganisaties, veiling en de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website van Naktuinbouw. De bijeenkomsten vinden plaats op: woensdag 19 september bij Van der Valk, Laan van Westroijen 10 in Tiel en op donderdag 20 september bij Naktuinbouw, Sotaweg 22 in Roelofarendsveen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties