Zin in originele fietstocht? Doe mee aan Dwars door de Kas!

Na een jaar waarin het fietsevenement even afwezig was, is er dit jaar weer een Dwars door de Kas. En dit keer niet één dag, maar twee dagen lang. Op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 vindt Dwars door de Kas plaats, waarbij je met de fiets een route rijdt door het Westland, over smalle tuinderslaantjes, door natuurschoon en natuurlijk door kassen.

Er kan tussen 12.00 uur en 13.00 uur gestart worden op drie locaties: Wilhelminaplein in Naaldwijk, Café-restaurant De Jachthaven in Kwintsheul en Strandpark Vlugtenburg in ’s-Gravenzande. Bij deze locaties is ook parkeergelegenheid voor auto’s. Let op: de kassen sluiten op zaterdag om 17.00 uur en op zondag om 16:00 uur.

Foto: Dwars door de Kas

Over de precieze routes wordt binnenkort meer bekendgemaakt. Net als in voorgaande jaren zullen er routes van verschillende afstanden zijn. In eerdere edities konden drie verschillende routes van 19, 20, en 35 kilometer gereden worden.

Inschrijven kan via www.dddk.nl of op de dag zelf. Vervolgens kun je zelf bepalen bij welk startpunt je gaat starten. Bij elk startpunt heeft de organisatie een namenlijst met degenen die zich online hebben ingeschreven. De deelnamekosten bedragen €6,50 per persoon. Inschrijven op de dag zelf kost €8,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Met één inschrijving kun je twee dagen meefietsen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties