Floral Trade Group neemt Barnhoorn Bloemenexport over

Gebr. Barnhoorn Bloemenexport B.V. heeft zich aangesloten bij Floral Trade Group. Barnhoorn Bloemenexport is geïntegreerd in dochteronderneming Zyon.

Gebr. Barnhoorn Bloemenexport richt zich op het beleveren van de retail. Het bedrijf heeft de samenwerking opgezocht met Floral Trade Group om zo de toekomst van het bedrijf veilig te stellen. „We voelden de verantwoordelijkheid voor onze vaste medewerkers en zochten naar een bedrijf dat bij ons past. Daarnaast hebben we baat bij de ondersteuning op het gebied van ICT, HR, Marketing, Sourcing, Finance en Logistiek.”

Door de samenvoeging verdubbelen de inkoopvolumes bij Zyon en dit leidt tot schaal- en kostenvoordelen. Klanten kunnen beter bediend worden.

Floral Trade Group vindt de overname van Barnhoorn Bloemenexport een aanwinst voor de groep, vanwege de ervaring en het leveren van maatwerk aan retailklanten. CEO Wim van der Plas van Floral Trade Group: „Deze ontwikkeling ligt in lijn met de nieuwe strategie van Floral Trade Group, waarin is vastgesteld dat we middels het integreren van nieuwe bedrijven binnen de familie ons willen focussen op retail, vakhandel en e-tail.”

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties