Gerhard van der Bijl weer in de prijzen

Gerhard van der Bijl, CDO Royal FloraHolland, heeft de Computable Award CxO van het Jaar 2018 in de wacht gesleept. Vorig jaar viel Van der Bijl ook al in de prijzen, toen won hij de Digital Transformers Award.

Gerhard van der Bijl werd met ruim 21% van de stemmen de winnaar van de Computable Award CxO. Volgens de jury heeft Gerhard zijn nominatie te danken aan het in korte tijd herinrichten van de IT-organisatie en is er fors geïnvesteerd in digitale vernieuwingen. Bij het bepalen van de winnaars telde het oordeel van de jury en publiek ieder voor 50% mee. Van de jury ontving Gerhard 27% van de stemmen, van het publiek 16% van de stemmen.

Ook het digitale aanbodsplatform Floriday was genomineerd voor een Computable Award. Met ruim 25% van de stemmen heeft Floriday een tweede plaats bemachtigd in de categorie ICT-project van het Jaar. Volgens de jury kan Royal FloraHolland met Floriday de komende jaren stevig aan de weg timmeren en de sierteelt ook digitaal succesvol maken. De eerste plaats ging naar Schiphol met hun project Digital Airport Program.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties