Groen & Wonen Event in Woonmall Alexandrium

Afgelopen weekend, 12 en 13 oktober, was het 1e Groen& Wonen Event in het Rotterdamse winkelcentrum Alexandrium. De producten anjer, anthurium (snij en pot), diverse potplanten (Air So Pure), bromelia, calla en kalanchoe en de (online) bloemistenplatforms Bloomtube & Flower Factor waren op het Event te bewonderen.

Marketingbureau Sense marketing & more meldt dat in Woonmall Alexandrium afgelopen weekend zo’n 12.000 bezoekers trok. „Een goed weekend en mooi dat een cross-over tussen de interieurbranche en de groenbranche tegenwoordig mogelijk is. Dit kon 10 jaar geleden nog niet.” De hoeveelheid mensen voor de demotafel was volgens Ras niet groot, maar er was wel veel kwalitatief goede interesse. „Mensen die advies vroegen, op de vele producten en arrangementen afkwamen, al dan niet in de met veel groen ingerichte stijlkamers. In diverse gevallen werd ook de arrangeurs Joan Stam (Bloomtube) en Roos van Unen (Flower Factor) om advies gevraagd. Soms namen bezoekers daarvoor foto’s van hun interieur mee.

Vier stijlkamers

In Woonmall Alexandriumde zijn tot januari continu 4 stijlkamers met interieur en levend groen te zien zijn. Afgelopen weekend waren er doorlopend tussen 12 en 17 uur groendemonstraties van de arrangeurs  te zien. In een zogenoemde GreenBox wordt het publiek uitleg gegeven over de rol van groen in hun interieur.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties