Alle gerbera’s in één catalogus

Coloured by Gerbera geeft een catalogus uit met het gehele assortiment gerbera’s. De brochure, die tijdens vrijdag 26 januari tijdens Floradecora in Frankfurt am Main wordt gelanceerd, toont ruim 550 soorten mini gerbera’s, standaard gerbera’s en specialties. In februari wordt deze catalogus, samen met het nieuwste inspiratiemagazine ’On Tour’, verspreid in de keten.

Floradecora is de beurs voor het bestellen van direct beschikbare snijbloemen en sierplanten en vindt tegelijk plaats met de beurs Christmasworld. Voor het tweede jaar is Coloured by Gerbera, promotiecommissie van de Nederlandse en Belgische gerberakwekers en veredelaars, hier vertegenwoordigd.

De website www.colouredbygerbera.com is een centrale plek waar bloemisten en retailers van over de hele wereld het nieuwste gerbera-assortiment kunnen bekijken. Ze hebben een tool ontwikkeld om op gerberakleur en type te filteren. Ook zijn er alle magazines (waaronder Autumn, Winter & Christmas) en kwalitatieve sfeerbeelden te downloaden. Downloaden kan na registratie op de website.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties