Koning Willem-Alexander bezoekt jubilaris Anthura

Koning Willem-Alexander woont vrijdagmiddag 1 juni 2018 de viering van het 80-jarig jubileum van Anthura in Bleiswijk bij.

Ter gelegenheid van het tachtigjarig jubileum organiseert Anthura op vrijdag 1 juni 2018 een event voor haar relaties. Voorafgaand organiseert de veredelaar/vermeerderaar van anthurium en orchidee speciaal voor Koning Willem-Alexander een rondleiding door het bedrijf in Bleiswijk. Onder andere gepland zijn een bezoek aan de Experience-ruimte met bloemen en planten van Anthura en een expositie over de bedrijfshistorie van de jubilaris. Ter afsluiting van zijn bezoek woont de Koning een deel van het event bij.

Tijdens deze  jubileumeditie van het relatie-event gaan experts en opinieleiders in gesprek over Visie, Verbinding en Vernieuwing. Televisiepresentator Matthijs van Nieuwkerk zal deze gesprekken leiden en de gasten uitdagen hun bedrijfskoers te herijken.

Het Anthura Relatie event op vrijdag 1 juni 2018 is uitsluitend voor genodigden.

 

De historie van Anthura gaat terug naar 1938, toen de eerste generatie van de familie Van der Knaap een eigen tuinbouwbedrijf startte. In tachtig jaar groeide het bedrijf uit van een klein familiebedrijf tot marktleider op het gebied van orchideeën en anthurium, met een afzet in meer dan zeventig landen en bedrijven in Nederland, Duitsland, Macedonië en China.

 

 

 

 

.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties