Monique Heemskerk managing director Celieplant

In verband met de groei van Celieplant stelt Groenland B.V. per 1 januari 2020 Monique Heemskerk aan als managing director van Celieplant.

Monique Heemskerk: „Het is voor mij een enorme eer om te mogen meebouwen aan de toekomst van Groenland. Celieplant is een prachtig modern bedrijf én het bedrijf waar het allemaal mee is begonnen. In mijn nieuwe rol binnen Celieplant kan ik mijn visie op processen en strategieën en brede kennis van de sierteeltsector goed inzetten.”

Heemskerk was de afgelopen jaren (internationaal) werkzaam bij Royal FloraHolland en heeft daar diverse project- en managementfuncties vervuld.

John Celie (CEO Groenland): „Door de groei van onze bedrijven hebben wij besloten een aparte directie aan te stellen voor zowel Bouquetnet als Celieplant. Peter Janmaat zal zich volledig gaan richten op Bouquetnet en overige taken voor Groenland. Met de invulling van deze functie bij Celieplant door Monique Heemskerk verwachten wij een grote stap in professionalisering te kunnen maken. Gezien haar brede ervaring en kennis is zij ook een prachtige aanvulling op ons directieteam.”

Groenland is een holding die haar bedrijven Celieplant, Bouquetnet, Bloominess, Spira en Greenpackers faciliteert.

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties