Nieuwe manager kwekersdiensten en coöperatiezaken bij RFH

Met ingang van 1 september 2019 is Claudia Hölzel bij Royal FloraHolland benoemd tot manager kwekersdiensten en coöperatiezaken. In deze rol maakt zij deel uit van het managementteam van de veiling.

Claudia Hölzel (56) is een manager met ervaring in het aansturen van klantgerichte afdelingen bij grote organisaties met een complexe operatie. Zo heeft ze senior management functies bekleed bij onder meer KLM, Randstad en DHL. Meest recentelijk werkte zij als operational director environmental services bij Boskalis Westminster Groep.

Steven van Schilfgaarde, CEO Royal FloraHolland, is verheugd met de aanstelling: “Claudia heeft in het verleden bewezen een sterke verbinder te zijn. Ze past daarmee uitstekend bij Royal FloraHolland en de ontwikkeling die we op dit moment als organisatie doormaken. Ik wens haar veel succes en plezier toe in haar functie bij Royal FloraHolland.”

Claudia Hölzel kijkt ernaar uit bij Royal FloraHolland aan de slag te gaan: “Royal FloraHolland is een prachtige coöperatie, die bepalend is voor de Nederlandse en internationale sierteelt. Ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf en weet dan ook goed welke uitdagingen er liggen bij het runnen van een dergelijk bedrijf. Hierdoor spreekt de serviceverlening aan de leden, de brugfunctie van kwekersdiensten en coöperatiezaken, mij bijzonder aan.”

Zij volgt Fedor Hoevenaars op, die de functie tot 1 september ad interim vervult. Hij zal vanaf die datum zijn werkzaamheden overdragen en daarna CCO Gerhard van der Bijl ondersteunen bij de besturing van het bedrijfsonderdeel Commercie.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties