Beekenkamp Groep verdubbelt bezetting directie

Beekenkamp Groep heeft de directie versterkt met twee ervaren krachten binnen het bedrijf. De huidige directie bestaande uit An Beekenkamp en Peter Persoon heeft sinds 1 januari gezelschap gekregen van Marc Driessen en Peter Zaat.

Driessen is op 1 juni 1995 begonnen als trainee en later verantwoordelijk geworden voor de productie van Ornamentals in Nederland. Samen met de Beekenkamp Groep heeft hij in 2004 Maranque Plants in Ethiopië opgezet. Peter Zaat is in 1988 begonnen als trainee, is daarna werkzaam geweest als teeltadviseur en is al jaren commercieel directeur bij Beekenkamp-onderdeel Deliflor.

Binnen de verdubbelde directie wordt Driessen directeur van de Beekenkamp Plants Ornamentals activiteiten. Ook is verantwoordelijk voor de stekproductielocaties in het buitenland. Peter Zaat wordt directeur van Deliflor Chrysanten.

An Beekenkamp blijft als directeur verantwoordelijk voor de Vegetables activiteiten van Beekenkamp Plants en blijft tevens directeur van Beekenkamp Verpakkingen. Daarnaast is An verantwoordelijk voor diverse algemene taken bij Beekenkamp Beheer zoals HRM, inkoop, transport en technische dienst.

Peter Persoon gaat zich met name richten op taken binnen Beekenkamp Beheer, zoals algemene en financiële zaken, ICT en aardwarmte en ondersteuning bij activiteiten in het buitenland.

De vernieuwde Beekenkamp-directie: Marc Driessen, Peter Zaat, An Beekenkamp und Peter Persoon. I Foto: Thierry Schut
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties