Colours of Nature lijft verkoper FloraHolland in

Colours of Nature, de Nederlandse coöperatie van minigerberatelers, heeft haar verkoopteam uit met Edwin Erwich. Erwich heeft de afgelopen jaren als Persoonlijk Verkoper bij Royal FloraHolland gewerkt en gaat bij Colours of Nature de functie Verkoop middellange termijn vervullen.

Met deze uitbreiding verwacht de telersvereniging nog beter in staat te zijn om dagelijks grote partijen minigerbera uit te leveren aan grootschalig inkopende partijen in Europa. Erwich gaat een deel van de taken van Erik van der Spek (Hoofd Verkoop) overnemen. Van der Spek zal zowel de leidinggevende rol van het verkoopteam als de lange termijn verkopen op zich nemen. Het team bestaat verder uit Gerrit Koorneef, Bianca Bruggeling, Mark Schellevis, Mariëlle van Bommel en Patrick Krijgsman. Krijgsman heeft onlangs de functie van planner overgenomen.

Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie van minigerberatelers, die sinds 2004 is opgericht met als doel om de afzet van minigerbera’s samen op te pakken en haar klant volledig te ontzorgen. Ondertussen teelt de vereniging op tien kwekerijen en 32 ha onder één naam meer dan 250 miljoen gerbera’s per jaar, die via de retail uiteindelijk bij de consument thuis in de vaas terechtkomt.

Edwin Erwich (l) tekent zijn contract bij Colours of Nature.
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties