Opvolger Van Adrichem bij Demokwekerij Westland bekend

Erwin Cardol wordt met ingang van 1 maart 2018 de nieuwe directeur van Demokwekerij Westland. Hij volgt Peet van Adrichem op, die zich binnenkort – na de afronding van de nieuwbouw en verhuizing naar het World Horti Center in Naaldwijk – terugtrekt uit de dagelijkse leiding.

De 48-jarige Cardol geeft sinds de oprichting in 2008 leiding aan de projectorganisatie van Seed Valley. Seed Valley is het programma waarin Noord-Hollandse zaadbedrijven en technische toeleveranciers één gezamenlijke agenda voeren op het vlak van arbeidsmarktcommunicatie en samenwerking met onderwijsinstellingen. Cardol heeft een achtergrond als plantenbiotechnoloog, kent het krachtenveld van onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven en heeft een uitgebreid netwerk in het groene domein, zo maakt de demokwekerij donderdag bekend.

Demokwekerij Westland werd in 2001 opgericht door Peet van Adrichem en is uitgegroeid uit tot een breed kennis-, demonstratie- en innovatieplatform voor de glastuinbouw. In 2012 nam stichting Proeftuin Zwaagdijk de aandelen Demokwekerij Westland over. Als de verhuizing naar het World Horti Center voltooid is, blijft Van Adrichem als adviseur verbonden aan de Demokwekerij.

Erwin Cardol
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties