Ruud Knorr krijgt promotie bij Dutch Flower Group

Ruud Knorr krijgt in de top van Dutch Flower Group, het zogeheten Executive Committee, een zwaarder takenpakket. Naast divisiedirecteur van Wholesale & Retail Plants krijgt hij er de divisie Retail bij. Knorr neemt deze over van de afzwaaiende Boudewijn Rip.

Knorr wordt daarmede verantwoordelijk voor zowel de retail- als de plantenbedrijven binnen DFG. Boudewijn Rip vertrekt niet bij DFG, maar gaat naar Miami toe om daar de overname van The USA Bouquet Company in goede banen te leiden.

Ook vertrekt Rip als grote baas van SuperFlora, het handelsbedrijf binnen DFG dat zich specifiek richt op het Verenigd Koninkrijk. Hij wordt daar opgevolgd door Remco Salome, de huidige operationeel directeur van SuperFlora.

Het Executive Committee van Dutch Flower Group bestaat zo vanaf medio deze maand uit Marco van Zijverden (CEO), Harry Brockhoff (CFO), Marco Vermeulen (Director Wholesale Flowers & Sourcing), Ruud Knorr (Director Retail/Plants), Michel van Hout (CIO) en Marcel Zandvliet (Director Marketing & CSR).

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties