Steven van Nieuwenhuijzen nieuwe directeur Floral Trade Group

Vanaf 17 september is Steven van Nieuwenhuizen de nieuwe managing director van Floral Trade Group. Van Nieuwenhuijzen was hiervoor mede-eindverantwoordelijk bij onder andere D-reizen, TUI en Blokker.

Wim van de Plas, CEO bij Floral Trade Group: „We bevinden ons in een nieuwe fase van ons bedrijf. Door de groeispurt en de verwachting dat deze door zal zetten met meer bedrijven die er in de toekomst bijkomen, hebben we versterking nodig om onze groei te borgen voor de toekomst. Steven heeft ruime ervaring in snel veranderende markten en weet wat dit voor organisaties betekent. Hij zal met zijn collega’s verder bouwen aan onze flexibele en klantgerichte organisatie. Dat maakt van hem de juiste man op de juiste plaats bij Floral Trade Group.’’

Steven van Nieuwenhuijzen heeft ervaring met familiebedrijven en heeft deze bedrijven geholpen te groeien, te professionaliseren en te digitaliseren. „Omdat er veel om ons heen verandert, vraagt het van ons dat we organisaties bouwen die gezond en wendbaar zijn. Dat is een uitdaging. Digitalisering speelt een steeds belangrijkere rol: je ziet grote bedrijven groeien. Ik geloof dat bedrijven die een horizon hebben die langer is dan morgen, in alles de klant op één zetten en goed zijn voor hun mensen de meeste kans hebben op een gezonde toekomst.’”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties