Royal Brinkman breidt uit met vestiging in Marokko

Royal Brinkman heeft haar internationale netwerk uitgebreid met een vestiging in Agadir, het grootste tuinbouwgebied van Marokko. Dit sluit aan bij de ambitie van de tuinbouwtoeleverancier om verder te internationaliseren. Het bedrijf is nu in elf landen lokaal vertegenwoordigd.

Vanuit de vestiging in het Spaanse Almería is Royal Brinkman al langer actief in het Noord-Afrikaanse land. De lokale aanwezigheid in Marokko en de mogelijkheid producten voor telers te importeren, maakt de producten voor een grotere doelgroep beschikbaar.

Erik de Smalen, branchemanager van de vestiging in Almeria, voert vanaf heden samen met de nieuwe branchemanager, Mohamed Zniber el Andaloussi, het management in Marokko. Zniber El Andaloussi is de afgelopen jaren vanuit het  hoofdkantoor in ’s-Gravenzande en de vestiging in Spanje werkzaam geweest als international accountmanager.

De komende jaren zal het lokale verkoop- en specialistenteam worden vergroot om telers frequenter te kunnen bezoeken en en te adviseren. Een team van Royal Brinkman specialisten op verschillende gebieden is nu al beschikbaar voor de Marokkaanse telers.

Mohammed Zniber El Andaloussi (r), branche-manager Royal Brinkman Marokko en Jan Schuttrups directeur International van Royal Brinkman
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties