Royal FloraHolland zoekt drie nieuwe ledenraadsleden

Royal FloraHolland is op zoek naar drie nieuwe leden voor de ledenraad. Het aantal ledenraadsleden gaat daarmee naar 45. Leden kunnen zich tot en met 15 september 2019 kandidaat stellen. Op De dag van de Coöperatie worden de nieuwe leden benoemd.

In oktober selecteert de Voordrachtscommissie van de Ledenraad de kandidaten aan de hand van interviews. Bij dit interview zal een onafhankelijk HR-professional aanwezig zijn. Bij het selecteren van de kandidaten weegt de afspiegeling van het ledenbestand mee. In november draagt de Voordrachtscommissie van de Ledenraad de geselecteerde kandidaten voor. Op “De dag van de Coöperatie”, 12 december 2019 worden de nieuwe leden definitief benoemd.

De Ledenraad van Royal FloraHolland bestaat momenteel uit 42 (inter)nationale kwekers die een afspiegeling vormen van de ruim 4.000 leden van de coöperatie. De ledenraad van de veiling gaat oer 1 januari 2020 uit 45 leden bestaan. Begin september 2019 wordt er overigens een rooster van aftreden vastgesteld. Daarin wordt bepaald in welke jaren de ledenraadsleden zullen aftreden, zodat er steeds verversing van de ledenraad plaatsvindt.

Kandidaat stellen voor de ledenraad kan door te mailen naar voordrachtscommissie@royalfloraholland.com

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties