Ruud Knorr verlaat Dutch Flower Group

De Raad van Bestuur van Dutch Flower Group (DFG) heeft in overleg met Ruud Knorr (divisiedirecteur Retail / Planten) besloten dat hij zijn loopbaan buiten DFG voortzet. DFG geeft geen reden voor het vertrek.

Ruud Knorr trad per 1 februari 2017 in dienst bij de Dutch Flower Group. Daar begon hij als divisie directeur planten. Knorr werd verantwoordelijk voor de aansturing van de directies van de in planten gespecialiseerde handelsbedrijven OZ Planten in Aalsmeer en Hamiplant in Honselersdijk. Knorr maakte deel uit van het Executive Commitee van DFG.

Flower Group (DFG) zag de komst van Ruud Knorr als een stap in een verdere versterking van haar internationale positie binnen de sierteeltsector op het gebied van planten.

Ruud Knorr kreeg in april 2018 in het zogeheten Executive Committee een zwaarder takenpakket. Naast divisiedirecteur van Wholesale & Retail Plants kreeg hij er de divisie Retail bij.

Knorr was vanaf januari 2011 zes jaar lang directeur van Veiling Rhein-Maas. Hij gaf onder andere leiding aan de samenvoeging van de verschillende organisaties en bouwde Veiling Rhein-Maas uit tot een internationale sierteeltmarktplaats.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties