Scholtes Roses treedt toe tot plantenkwekerij V&S

Rozenteler Ronald Scholtes treedt met zijn bedrijf toe tot kwekerij V&S, actief in de pot- en perkplanten. De rozen verdwijnen komende zomer, zodat de Westlandse bedrijven uiteindelijk op 7,5 ha pot- en perkplanten gaan telen.

 

Door aanhoudende vraag naar pot- en perkplanten heeft Kwekerij V&S uit Maasdijk besloten permanente uitbreiding te zoeken. De uitbreiding wordt gerealiseerd door de rozenkwekerij van Ronald Scholtes in Kwintsheul komende zomer om te bouwen naar een pot- en perkplantenbedrijf. Hiermee breidt kwekerij V&S haar huidige areaal van 3,8 ha uit naar 7,5 ha.

Met de toetreding van Scholtes in kwekerij V&S is tevens de continuïteit van het ondernemerschap geregeld. Scholtes gaat mede-oprichter Jan van Staalduinen opvolgen, zodat tevens de S in V&S gewaarborgd is. Van Staalduinen zal zijn kennis en kunde overdragen aan Ronald en als adviseur verbonden blijven aan de kwekerij. De bestaande organisatie blijf in tact, waarbij Tinus Vellekoop (de V in V&S) zijn huidige commerciële rol voortzet.

Robin Berendse van Yeald heeft de Westlandse ondernemers bij elkaar gebracht en de financiële afhandeling van de transactie verzorgd.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties