Theo Grünewald overleden

Theo Grünewald (59), is zaterdag 25 januari overleden. Hij was tot een paar geleden de drijvende kracht achter een groep sierteeltbedrijven die de naam Grünewald voeren. In ’s Gravenzande is de Nederlandse vestiging Jonge Planten Grunewald gevestigd.

 

Theo Grünewald is de jongste zoon van de tuinbouwfamilie Grünewald. Hij heeft na het behalen van zijn diploma’s samen met zijn oudere broer het bedrijf van hun vader overgenomen. Het ouderlijk bedrijf, wat hoofdzakelijk chrysanten stek bewortelde, is in de loop der jaren omgetoverd tot professionele leverancier van bewortelde stek van perk- en balkonplanten, met verschillende vestigingen in Europa en verkoopkanalen over de hele wereld.

Enkele jaren geleden heeft Theo de keuze gemaakt om meer tijd te gaan besteden aan zijn familie. Hij was bezig zich terug te trekken uit het bedrijf. Het is hem niet gegund lang hiervan te genieten. Eind november 2019 werd hij getroffen door een hartstilstand. Daarna belandde hij in een comateuze toestand en afgelopen zaterdag is hij op 59 jarige leeftijd overleden. Het bedrijf omschrijft Theo Grünewald als een man met passie voor zijn vak, altijd op zoek naar nieuwe wegen. Hierbij ging hij onomstotelijk door om zijn doel te behalen. Als mens stond hij altijd voor iedereen klaar en als werkgever was hij goed voor zijn personeel.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties