Van der Hoeven neemt Patron/Enthoven over

De installatiebedrijven Patron Agrisystems en Enthoven Techniek gaan verder als onderdeel van Van der Hoeven Horticultural Projects. De overname versterkt volgens Van der Hoeven hun marktpositie binnen de branche en onderstreept de focus op groei en innovatie.

Als buren in het Zuid-Hollandse Den Hoorn en  complementaire bedrijven  in de branche, kennen Van der Hoeven en Patron/Enthoven een lange historie van intensieve en succesvolle samenwerking binnen tuinbouwprojecten over de hele wereld. Volgens Peter Spaans, directeur Van der Hoeven Horticultural Projects, vraagt de groeiende markt voor high tech turn key totaaloplossingen een steeds verdergaande integratie van alle systemen en installaties. „Onze innovatieve projecten zullen maximaal profiteren van deze bundeling van krachten.” Einddoel is de internationale markt nog beter bedienen op het gebied van innovatieve turn key tuinbouwprojecten.

De integratie van Patron/Enthoven binnen de organisatie van Van der Hoeven wordt gefaseerd aangepakt, waarbij Ronald Begelinger als directeur van Patron/Enthoven de organisatie in deze transitie zal begeleiden. Beide directies benadrukken dat de huidige dienstverlening op de gebruikelijke wijze wordt voortgezet.

Afgelopen vrijdag zijn de 130 personeelsleden van beide bedrijven geïnformeerd over de overname.

 

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties