Von Bannisseht manager bij Glastuinbouw Nederland

Quincy von Bannisseht is sinds 1 juli strategisch manager bij Glastuinbouw Nederland. Samen met de themacoördinatoren bij die organisatie gaat hij richting geven aan de beleidsthema’s Arbeid, Energie, Plantgezondheid en Water & Omgeving.

Von Bannisseht (49) doorliep de MtuS en een HBO-opleiding Journalistiek en werkte vervolgens 24 jaar als redacteur bij de vakbladen De Boomkwekerij en het Vakblad voor de Bloemisterij. Daar waren zijn aandachtsgebieden: energie, ruimtelijke ordening, economie, handelspolitiek, logistiek en marktontwikkelingen. Als vakbladjournalist ontwikkelde hij een brede kijk op de tuinbouw in het algemeen en de sierteelt in het bijzonder. Bij Glastuinbouw Nederland gaat hij samen met de themacoördinatoren richting geven aan de beleidsthema’s Arbeid, Energie, Plantgezondheid en Water & Omgeving. Daarnaast houdt hij maatschappelijke ontwikkelingen in de gaten die relevant kunnen zijn voor de glastuinbouw.

Opvolger van Van Oosterhout

Quincy von Bannisseht volgt Geert van Oosterhout (63) op, die nu nog programmamanager Verantwoorde Glastuinbouw is bij Glastuinbouw Nederland. Van Oosterhout gaat per 1 oktober 2019 met vervroegd pensioen. Hij werkt sinds medio 2000 bij de standsorganisatie en was daarvoor werkzaam in de vakbladjournalistiek bij Groenten&Fruit en Vakblad voor de Bloemisterij.

Quincy von Bannisseht (links) volgt Geert van Oosterhout op als manager bij Glastuinbouw Nederland
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties