Wintereditie magazine 365 dagen bloemen

De nieuwe wintereditie van het bloemisteninspiratiemagazine 365 dagen bloemen is uit. Centrale thema: Vier het leven met bloemen. Bloemcreaties zijn verrassend licht, fris en helder met hoofdrollen voor bouvardia, limonium en amaryllis.

Omdat het een feestperiode is, geeft het magazine tips voor bloemcadeautjes, waarbij verse en droogbloemen worden gecombineerd. Tevens een achtergrondartikel over Limonium en eigentijdse toepassingen met amaryllis. Bouvardia krijgt aandacht om de bloem door zijn frisse kleur bijdraagt aan de vreugde rond de feestdagen.

Fijnmazige distributie

De magazines worden in een oplage van 43.000 exemplaren direct verstuurt aan bloemisten in Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland. En meer dan 50 exporteurs delen het magazine met hun klanten. Daarnaast is het magazine ook verkrijgbaar bij cash & carries in Nederland, Duitsland en Engeland.

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van 2.200 seizoensbloemenkwekers van bolbloemenassortiment, zomerbloemen en snij-, bes- en trekheesters i.s.m. Royal FloraHolland. Zij zorgen samen voor promotie. Zodat de bloemist elk seizoen én 365 dagen per jaar geïnspireerd wordt door het ongelofelijk mooie assortiment seizoensbloemen.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties