Zuiveringsinstallaties NoNa+ en EcoGreen op BZG-lijst

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft de zuiveringsinstallaties van het type NoNa+ en EcoGreen op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst, voor zowel het 95% zuiveringsrendement als voor het 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.

 

Het betreft de types NoNa+ 10, NoNa+ 20 en NoNa+ 40, en de EcoGreen types I , II en III. De NoNa+ en de EcoGreen zijn identieke systemen die in samenwerking zijn geproduceerd door Water Future en Ridder.

Onderzoek heeft aangetoond dat de genoemde installaties bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement behalen. Daarnaast heeft de BZG geoordeeld dat met de bovengenoemde installaties, indien deze worden toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ook kan worden voldaan aan het ten minste 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.

Voor aanvullende informatie met betrekking tot de NoNa+ en EcoGreen wordt verwezen naar het informatieblad dat bij de BZG-lijst is gevoegd. Overige informatie is op te vragen bij de leveranciers van de producten.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties