Lancering leerstoel ‘Innovation in Horticulture’

  Tijdens een minisymposium in het World Horti Center (WHC) in Naaldwijk is de leerstoel ‘Innovation in Horticulture’ bekend gemaakt. De leerstoel is een initiatief van de Stichting Hagelunie en ondergebracht bij de Rotterdam School of Management (RSM), onderdeel van de Erasmus Universiteit.

  De opdracht van de leerstoel is het bevorderen van innovatie in de sector door het doen van onderzoek en het realiseren van actieve kennisverspreiding over innovatie en  risicomanagement. De verbinding met de sector én de praktijkgerichte invulling  is uitgangspunt. Prof.dr.ir.  Jan van den Ende is de leerstoelhouder. Hij werkt hierbij actief samen met de universiteiten in Wageningen, Delft en Leiden.

  Woensdag 11 september was de lancering van de leerstoel door teler Erik Persoon, voorzitter van de Stichting Hagelunie (de opdrachtgever voor de leerstoel), eerder genoemde Jan van den Ende en Bernard Koeckhoven van verzekeraar Achmea Agro, die jarenlang met de sector zocht naar oplossingen en innovaties  voor agrarische risico- en continuïteitsvraagstukken

  (vlnr) Erik Persoon, teler Erik Persoon, voorzitter van de Stichting Hagelunie (de opdrachtgever voor de leerstoel), Bernard Koeckhoven van verzekeraar Achmea Agro en leerstoelhouder Jan van den Ende (Erasmus Universiteit)
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties