Bloem en Blad Lily League prolongeert tijdens Dutch Lily Days

  Lily League prolongeert tijdens Dutch Lily Days

  0

  De Lily League van Onings Holland – de hitparade van de lelie-top 50 – krijgt dit jaar een vervolg op de Dutch Lily Days. De lijst geeft weer welke leliesoorten het meest gewaardeerd worden.

  ‘We kiezen ervoor om de formule van de Lily League te prolongeren. Het enthousiasme in reacties zelfs voordat de Dutch Lily Days startten verraste ons. De bezoekers vinden het leuk om hun kennis van de markt te meten aan het gemiddelde van alle reacties. Uiteindelijk krijgt iedereen vrij snel na het sluiten van de lijnen op 13 juni inzicht in de top 50 van meest gewaardeerde leliesoorten ter wereld via de website’, aldus Evert van Zanten, directeur van initiatiefnemer Onings Holland.

  Top 10 samenstellen

  Tijdens de Dutch Lily Days zijn in de kas van Onings tablets aanwezig waarop bezoekers eenvoudig hun eigen top-10 kunnen opgeven. Dit kan van 6 tot en met 13 juni ook online via www.lilyleague.com. De lelies met de meeste stemmen worden na het sluiten van de lijnen bekendgemaakt. Dan onthult de jury ook de bezoeker die de top-10 het beste heeft ingeschat. Van de vijftig meest populaire rassen wordt een poster gemaakt, die aan elke deelnemer wordt toegezonden.

  Bron en foto: Onings Holland

  Reageer op dit artikel

  avatar