Vakblad voor de Bloemisterij Ondernemen Logistieke baas van Royal FloraHolland stapt op

Logistieke baas van Royal FloraHolland stapt op

1

Marcel Claessen, de laatste drie jaar de logistieke baas bij Royal FloraHolland, stopt ermee. De zogeheten Chief Operations Officer (COO) bij de coöperatieve sierteeltorganisatie heeft volgens een verklaring zelf besloten zijn heil elders te zoeken. Claessen wordt per 1 december opgevolgd door Yme Pasma.

Dit heeft Royal FloraHolland maandag bekendgemaakt. Claessen is in totaal 11 jaar in dienst geweest van de veilingorganisatie in diverse logistieke en general management rollen. Sinds 2014 is hij als COO verantwoordelijk voor de logistieke operaties, facilitair management en logistieke middelen (zoals de karren) voor de vestigingen van FloraHolland. ,,Ik kies er voor om te gaan, omdat ik de ambitie heb om nog een carrièrestap buiten Royal FloraHolland te maken. En die ambitie ga ik realiseren”, aldus Claessen in de verklaring.

Zijn opvolger Yme Pasma heeft volgens FloraHolland veel ervaring in het leiden van logistieke operaties, eerst bij TNT Post Retail en later ook bij PostNL en meer recent ook als directeur bij Audax Logistiek.

Marcel Claessen I Foto: FloraHolland

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Hans Vermey Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Hans Vermey
Gast
Hans Vermey

Marcel, ik las het nu pas.
Veel succes in je nieuwe uitdaging.Gaat ongetwijfeld lukken.