Marcel van der Hoeven wordt verantwoordelijk voor onafhankelijk platform Blueroots

Marcel van der Hoeven van Van Dijk Flora gaat de ontwikkeling van het digitale platform, een initiatief van Dutch Flower Group en FleuraMetz, leiden. Het platform krijgt de naam Blueroots en wordt onafhankelijk.

Van der Hoeven legt daarom zijn functie als algemeen directeur van Van Dijk Flora, onderdeel van de Dutch Flower Group, neer. Per 1 oktober wordt zijn functie overgenomen door Stefan Verhoeff (momenteel financieel directeur). De directie van Van Dijk Flora wordt bovendien uitgebreid met een commercieel directeur Eva Dahlqvist (momenteel manager sales).

Blueroots wordt de naam voor het nieuwe digitale platform. De komende weken wordt meer duidelijk over het platform, aldus Marcel Zandvliet, director marketing bij DFG. Het enige dat bekend is, is dat het platform onafhankelijk wordt. Het komt los te staan van DFG en FleuraMetz.

Van Dijk Flora, gevestigd in Honselersdijk, is een gespecialiseerd handelsbedrijf in bloemen, boeketten en planten. Zij richten zich met ruim 50 medewerkers op de sourcing voor en belevering van grootschalige retailformules, zoals supermarktketens en bouwmarkten, binnen Europa. Van Dijk Flora is onderdeel van Dutch Flower Group.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties