Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Marco van Herk: ‘Anthura helpt de sector graag verder’

Marco van Herk: ‘Anthura helpt de sector graag verder’

0

Anthura won vorige week de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019. Het Bleiswijkse veredelings- en vermeerderingsbedrijf van anthuriums en orchideeën ontwikkelde volgens de jury op indrukwekkende wijze een sterke internationale positie. Daarbij staan duurzaamheid en goed werkgeverschap hoog op de agenda.

De Tuinbouw Ondernemersprijs, een kunstwerk van metaal en ruim 1,5 meter hoog, staat prominent bij de balie. „We kregen hem afgelopen woensdag direct mee naar huis en mogen hem houden. Hij is goed te tillen. We nemen het kunstwerk straks wel even mee als we foto’s gaan maken”, zegt Marco van Herk vrolijk.

Een stuk gebak ontbreekt niet bij het interview met de commercieel directeur van Anthura. De prijs wordt gevierd. Sommige relaties uit de sector zorgen ervoor dat aan taart voorlopig geen gebrek is. Zij ondersteunen hun felicitaties met een creatie van een banketbakker. Van Herk kan het waarderen, maar is ook blij met de foodtrucks met gezonde snacks die een relatie binnenkort bij de drie Bleiswijkse locaties van Anthura laat langskomen

Dit artikel verder lezen?

Uw voordelen

  • Toegang tot alle besloten Plus-artikelen: analyses, interviews, opinie, duiding
  • Wekelijks ons digitale magazine in je e-mail en/of
  • Ontvang elke vrijdag het tijdschrift Vakblad voor de Bloemisterij
Hans Neefjes
Hoofdredacteur Hans Neefjes is sinds december 1999 werkzaam bij het Vakblad voor de Bloemisterij.

Reageer op dit artikel

avatar