Mastenbroek Bloembollen genomineerd voor Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs

Op 11 februari wordt voor de zevende keer de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs uitgereikt. Mastenbroek Bloembollen is een van de genomineerden, het bedrijf teelt op 60 ha tulpen en oogst van 10 ha snijpioenen onder bedrijfsnaam Delta Peony+. Naast Mastenbroek Bloembollen zijn Engelsman Hoveniers en Zoontjens Boomprojecten genomineerd.

Vanwege de coronamaatregelen gaat de prijsuitreiking dit jaar anders dan andere jaren. Zo zal de uitreiking niet in combinatie met het jaarlijkse symposium van Stigas plaatsvinden.

De drie bedrijven zijn genomineerd omdat ze een werkomgeving weten te creëren waarin medewerkers duurzaam veilig, gezond en met plezier kunnen werken. Omdat ze, samen met hun medewerkers, adequate maatregelen tegen coronabesmetting hebben genomen. En ze erin geslaagd zijn om in deze verwarrende tijd goed contact te houden met hun medewerkers.

Joanne Mastenbroek reageert verheugd op de nominatie: „Het is een beloning, erkenning van onze goede werkgeverschap naar medewerkers. Zeker in tijden van corona. We hebben coronamaatregelen direct in acht genomen met onder andere schotten van plexiglas tussen medewerkers zowel tijdens het pellen van tulpenbollen als het bossen van pioenen. Ook leven wij het coronoprotocol land- en tuinbouw strikt na. Daarmee niet gezegd dat er nooit iets mis gaat in deze anderhalvemetersamenleving.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties