Vacaturebank Medewerker Tuindienst / Employee Estate Services (m/v)

  Medewerker Tuindienst / Employee Estate Services (m/v)

  0

  Voor ons enthousiaste team bij Nyenrode Business University zijn wij op zoek naar een:

  ‘Tuinman/-vrouw met passie en liefde voor het vak’
  Voor de functie van:
  Medewerker Tuindienst / Employee Estate Services (m/v)
  (1,0 fte / 40 uur)

  De uitdaging
  Het beheer van het 56 ha groot landgoed tussen de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal vraagt veel onderhoud. Samen met een 5-tal collega’s zorg je voor ons fraaie landgoed, waarin alle facetten van het buitenwerk voorkomen: van historische rozentuin tot moerassig grasland, van patiotuin tot extensief beheerd bos. Behalve voor het groen is het team ook verantwoordelijk voor het harde deel: wegen, paden, parkeerterreinen, bruggen, gladheidsbestrijding, fauna, waterbeheer etc.

  De juiste kandidaat heeft de volgende kwaliteiten en voldoet aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde groene MBO vakopleiding;
  • Ervaring in het werken in groenvoorziening en omgang met machines;
  • Je bent breed georiënteerd met gevoel voor zowel historische waarden als ecologisch beheer;
  • Klantvriendelijk en flexibel. Bereid om af en toe in weekend of avonduren te werken;
  • Veelzijdige aanpakker met 2 rechter handen;
  • Kan goed zelfstandig en in teamverband werken;
  • Woonachtig binnen een straal van 15 km van Breukelen.

  Wie zijn wij?
  Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan op het gebied van business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht, en verricht ook onderzoek in deze vakgebieden.

  Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus!

  Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

  Wat bieden wij?
  Nyenrode is een kennisinstituut en kenmerkt zich door een persoonlijke, informele sfeer en een professionele werkwijze. Resultaatgericht werken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan exclusieve seminars en lunchcolleges. Onze ambitie is om in 2020 in de top 20 van Europese Business Schools te staan. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid en ruimte krijgt om op je eigen wijze bij te dragen aan deze doelstelling.

  Een salaris met een minimum van € 1.723,- en een maximum van € 2.431,- bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 4).

  Daarnaast heb je 30 vrije dagen (met de mogelijkheid met vijf dagen uit te breiden) en een vaste eindejaarsuitkering van minimaal 5,1% (over jaarsalaris en vakantiegeld).

  Enthousiast geworden?
  Dan ontvangen wij graag jouw reactie door middel van een motivatie en een curriculum vitae via jobs@nyenrode.nl.

  Sluitingsdatum: 15 maart 2019

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   

  Reageer op dit artikel

  avatar