Meer personen toegestaan in afmijnzalen Royal FloraHolland

Door de versoepelde corona-maatregelen, mogen er sinds 1 juli meer dan 100 personen aanwezig zijn in de afmijnzalen van Royal FloraHolland.  De bloemenveiling houdt uiteraard de 1.5 meter richtlijn scherp in acht.

In de afmijnzaal in Rijnsburg mogen sinds 1 juli maximaal 150 personen bij elkaar komen. In de afmijnzaal G in Aalsmeer is alleen de plantentribune toegankelijk nu voor maximaal 150 personen. De afmijnzaal op Eelde is toegankelijk voor maximaal 118 personen. In de overige afmijnzalen blijft het aantal personen dagelijks altijd onder de 100. Daar verandert er dus niets, aldus Royal FloraHolland op haar website.

Vanaf woensdag 1 juli moeten klanten zich bij binnenkomst van de afmijnzaal handmatig registeren bij een van de medewerkers van Royal FloraHolland. De veiling bekijkt de mogelijkheden voor digitaal registreren van klanten. Ondanks deze verruiming geldt bij het bereiken van het maximum aantal personen: vol is vol, meldt Royal FloraHolland.

Bloemenveiling mist deel van de normale aanvoer
De veiling mist nog altijd een deel van de normale bloemenaanvoer, en geeft deze week in Vakblad voor de Bloemisterij aan dat ze nog niet uit de coronacrisis is. Dit komt doordat er geen evenementen plaatsvinden in de afzetlanden. Van planten worden dezelfde hoeveelheden aangevoerd als andere jaren.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties