Vacaturebank Meewerkend voorman Teelt/Teeltspecialist regio Zundert

  Meewerkend voorman Teelt/Teeltspecialist regio Zundert

  0

  Toonaangevend en trendsettend in buitenplanten met een sterke concept heeft onze relatie een vooraanstaande positie opgebouwd. Men kweekt jaarlijks miljoenen planten en is nationaal en internationaal een gewaardeerde, grote en sterke speler op de markt. Voor dit innovatieve en groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat ter ondersteuning van de bedrijfsleider, een Meewerkend Voorman Teelt/Teeltspecialist.

  Het bedrijf
  Op een mens- en marktgerichte manier heeft men een organisatie opgebouwd met gedreven medewerkers die met plezier iedere dag werken aan de verdere ontwikkeling en uitbouw. In een moderne werkomgeving produceert men voor Nederlandse markt maar ook in verschillende andere Europese landen vinden de planten hun weg via retailbedrijven naar de consumenten.

  De functie
  Door de groei die het bedrijf doormaakt zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat die de huidige bedrijfsleider/teeltverantwoordelijke kan ondersteunen en vervangen bij diens afwezigheid. Goede teeltvaardigheid en communicatieve vaardigheden zijn een vanzelfsprekendheid bij de persoon die wij zoeken, kritisch en nauwkeurig weet jij op een moderne manier de opkweek vorm te geven en bent een leergierige persoon.

  De functie-eisen
  MBO/HBO opleiding
  – Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  – Goede teeltvaardigheden
  – In- en overzicht van moderne bedrijfsvoering en processen
  – Kritisch, nauwkeurig
  – Flexibelle instelling
  – Collegiaal, goede teamspeler binnen de organisatie

  Arbeidsvoorwaarden
  Je komt te werken in een enthousiast team van collega’s waar de beloning zondermeer goed te noemen is.

  Standplaats
  Regio Zundert

  Herken je jezelf in de omschrijving van deze veelzijdige en verantwoordelijke functie? Ken je de markt en ben jij het ondernemende type wat wij zoeken? Reageer dan direct. Wil je eerst meer weten, dan kan dat natuurlijk ook. Neem contact op met Ytzen Mollema, y.mollema@lutgohr.nl of tel. +31 (0)6 2237 1359.

   Lutgo
  Ook de invulling van deze functie wordt gedaan door Lutgo, sterk in werving en selectie, loopbaanondersteuning en persoonlijke ontwikkeling in AGF, sierteelt en food wereldwijd. Lutgo is er voor iedereen; voor kandidaten die nieuw zijn op de arbeidsmarkt of juist weer een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Lutgo zorgt voor de perfecte match met bedrijven die de beste man of vrouw willen hebben.

  Reageer op dit artikel

  avatar