Mobiele waterzuivering Waterson goedgekeurd door BZG

De BZG-lijst met zuiveringsinstallaties is uitgebreid met de Waterson mobile solution, een mobiele waterzuivering die gebruikmaakt van de zuiveringsinstallatie Opticlear Diamond die al eerder BZG-goedgekeurd was. De installatie is voor zowel het 95% zuiveringsrendement als voor het 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid goedgekeurd, zo maakte de Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) vandaag bekend.

Van de Opticlear Diamond was al aangetoond dat, indien deze wordt toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement wordt behaald. Daarnaast is bewezen dat met de Opticlear Diamond, indien deze wordt toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ook kan worden voldaan aan het tenminste 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.

De mobiele waterzuivering Waterson mobile solution, die gebruik maakt van de Opticlear Diamond, wordt daarom op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst, voor zowel het 95% zuiveringsrendement als voor het 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.

Meer informatie over de Waterson mobile solution is te vinden op het informatieblad dat bij de BZG-lijst is gevoegd.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties