Nieuwe campagne BBH: We Hebben Meer Bloemen Nodig!

In oktober start de nieuwe internationale snijbloemencampagne van Bloemenbureau Holland ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig!’ De campagne wil onderstrepen dat echt belangrijke zaken, zoals mijlpalen, vriendschappen, liefde, worden gevierd met bloemen.

Voor het ontwikkelen van de campagne heeft een sessie plaatsgevonden met partijen uit de bloemenbranche. ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig!’ is ontwikkeld op het Royal FloraHolland groeiplatform Connecting Friends. De nieuwe campagne laat op een moderne en soms zelfs activistische manier zien waarom de wereld meer bloemen nodig heeft. ‘Omdat het niet gaat om wat je hebt, maar om wat je beleeft en om wat je deelt. Niet alleen komt de snijbloem als prachtig product in beeld, ook de positieve effecten die bloemen elke dag teweegbrengen, in een tijd waarin we weer verlangen naar écht contact, worden benadrukt’, aldus BBH.

De driejarige campagne, waarin verschillende bloemen te zien zijn, wordt gelanceerd in Nederland, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. Een film van 60 seconden vol bloemen en emotie vormt de kern en zal in Nederland en Duitsland worden vertoond op televisie. Daarnaast wordt breed multimediaal ingezet: op digitale schermen in de openbare ruimte, social media en online. Voor de branche komt materiaal beschikbaar om te downloaden op www.bloemenbureauholland.nl.

Bron en foto: Bloemenbureau Holland

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties