’Nieuwe fase van Blueroots vraagt om ander leiderschap’

De twee directieleden Marcel van der Hoeven en Leanne Poot hebben besloten op te stappen bij Blueroots. Poot geeft aan dat Blueroots in een andere fase is beland en dat daar ander leiderschap bij past.

In februari heeft Royal FloraHolland een 50% belang in Blueroots genomen. De twee werken nu samen aan het digitaliseren van de sector.

Marcel van der Hoeven en Leanne Poot hebben besloten om uit de directie van Blueroots te stappen. Poot: „Blueroots is in een nieuwe fase gekomen van verder borgen en integreren met de digitale systemen in de sector. Ik vind dat daar een ander soort leiderschap bij past.”

Poot geeft aan trots te zijn op wat de twee hebben opgestart. „Er is veel beweging in de sector gekomen op digitaal gebied. Ik hoop echt dat de volgende directie Blueroots weer een stapje verder brengt in de richting die wij voor ogen hebben. En dat is dus een efficiënt platform tussen kweker en handel, waarbij er lering wordt getrokken uit andere branches.” Poot kijkt uit naar iets nieuws.

De aandeelhouders van Blueroots zullen een nieuwe directie gaan samenstellen. Op dit moment is de interim-directie in handen van Bas van Amerom, hij is eigenaar van BusinessAccelerate. Hij begeleidt bedrijven bij IT-vraagstukken en transformaties.

Marcel van der Hoeven en Leanne Poot stappen uit de directie van Blueroots

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties