Nieuwe Hibiscus, Alstroemeria en Gerbera

  Kwekerij Groenhof introduceert nieuwe Hibiscussoorten en HilverdaFlorist nieuwe potalstroemeria’s en -gerbera’s.

  Kwekerij Groenhof introduceert dit jaar drie nieuwe Hibiscussoorten in potmaat 13: Aura, Bonbon en Kandy. Hibiscus Aura heeft grote bloemen en een diepgele kleur. Hij groeit zeer gestaag en raakt daardoor niet snel uit zijn vorm. Hibiscus Bonbon heeft rode gevulde bloemen en glimmend blad. Hibiscus Kandy ten slotte is een sterke plant op stam. Als de bloem nog in de knop zit, is deze al kleurtonend en als hij toont de Kandy grote donkerroze bloemen.

  De nieuwe types zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kwekerij Groenhof en in de webshop van Decorum Plants & Flowers.

  Hibiscus Aura.

   

  Goed op de vaas

  HilverdaFlorist brengt twee nieuwe series potplanten op de markt. Alstroemeria Inticancha-serie bevat noviteiten met grote bloemen in intense kleuren. De compacte planten bloeien tot in het najaar. De Inticancha Sun-serie bevat planten die nog beter dan andere Alstroemeria’s tegen de zon en hitte kunnen.

  Alstroemeria Intichanca Malaga.

  De Patio Gerbera Glorious-serie is een uitbreiding van de Patio Gerbera-serie. De planten bloeien met volumineuze dubbele bloemen die tot 16 centimeter groot worden. Ook deze potplanten bloeien rijkelijk tot in het najaar en doen het ook goed op de vaas.

  Gerbera Glorious Orange.

  Bron en foto’s: Decorum en HilverdaFlorist

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties