Nieuwe hoofdredacteur en vakredacteur bij Bloemisterij

Twee personele wijzigingen bij Vakblad voor de Bloemisterij. Rianne Nieuwenhuize is sinds begin februari in dienst als vakredacteur. Een maand eerder begon Hans Neefjes als hoofdredacteur. Hij combineert die functie met zijn werk als vakredacteur.

 

Rianne Nieuwenhuize (41) volgde een journalistieke opleiding en werkte onder meer bij Royal FloraHolland. Daar schreef ze artikelen voor het blad GROW en de website. Ze houdt van de no nonsense mentaliteit van de telers. Je kan haar altijd wakker maken voor een goed verhaal, bijvoorbeeld over bloeiende planten, jongeren in de sector of Topsectoren. Een rol als vakredacteur vervulde ze eerder bij G&F, Fruitteelt en Nieuwe Oogst.

Hans Neefjes nieuwe hoofdredacteur

Hans Neefjes (55) is sinds eind 1999 in dienst als vakredacteur bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Hij volgde de Hogere Tuinbouwschool in Den Bosch. Daarna werkte hij tien jaar in de sierteeltsector bij vermeerderingsbedrijven. Bij het Vakblad zijn de aandachtsgebieden teelt en techniek. Hij is altijd in voor een item over technische innovaties en allerlei ontwikkelingen bij gewassen als tulp, lelie, roos, chrysant, etcetera. Combineert het werk als vakredacteur al enkele maanden met het hoofdredacteurschap, na het vertrek van Eric de Lijster. Sinds januari 2020 is die combi officieel.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties