Vakblad voor de Bloemisterij Nieuwe marktleider in bloemenbezorging

Nieuwe marktleider in bloemenbezorging

0

Topbloemen.nl is de nieuwe marktleider als bloembezorger in Nederland. Dit concludeert het bedrijf op basis van jaarverslagen. Fleurop was de afgelopen 94 jaar marktleider.

Topbloemen.nl uit Nieuw-Vennep begon 16 jaar geleden met bloemen bezorgen in Nederland. Die activiteit is in ons land sinds 1921 landelijk georganiseerd door Fleurop. Topbloemen.nl is de nieuwe marktleider met een jaaromzet van ruim 11 miljoen euro, wat volgens het bedrijf staat voor het verzenden van enkele honderdduizenden boeketten naar particulieren en bedrijven. „Het businessmodel van ons bedrijf en dat van Fleurop is exact hetzelfde. Uit de jaarverslagen blijkt dat wij nu meer omzet hebben”, zegt mede-directeur Wim Meuleman.
Topbloemen had zaterdagavond 6 juni bij rozenkwekerij Marjoland een feest ter gelegenheid van het feit dat zij de nieuwe marktleider zijn. Ongeveer 650 bloemisten kregen een rondleiding op de kwekerij in Moerkapelle. Naast eten en drinken waren er muzikale optredens van the Nighttrain, Wolter Kroes en Floortje Smit.